")}("position","absolute",["\/lib\/bootstrap\/dist\/css\/bootstrap.min.css"],"rel=\u0022stylesheet\u0022 ");
NACE KODU | NACE AÇIKLAMASI | FİRMA SAYISI |
---|---|---|
01.13.17 | ŞEKER PANCARI YETİŞTİRİLMESİ | 1 |
01.13.18 | YENİLEBİLİR KÖK VE YUMRULARIN YETİŞTİRİCİLİĞİ (PATATES, TATLI PATATES, MANYOK, HİNT YER ELMASI, VB.) | 3 |
01.13.19 | DİĞER SEBZE TOHUMLARININ YETİŞTİRİCİLİĞİ (ŞEKER PANCARI TOHUMU DÂHİL, DİĞER PANCAR TOHUMLARI HARİÇ) | 7 |
01.13.20 | MEYVESİ YENEN SEBZELERİN YETİŞTİRİLMESİ (HIYAR, KORNİŞON, SİVRİ VE DOLMALIK BİBER, KAVUN, KARPUZ, KABAKGİL TÜRLERİ, DOMATES, BİBER, PATLICAN VB.) | 76 |
01.13.21 | MANTAR VE YER MANTARLARI (DOMALAN) YETİŞTİRİLMESİ | 33 |
01.13.22 | KÖKLERİ, SOĞANLARI, YUMRULARI TÜKETİLEN SEBZELERİN YETİŞTİRİLMESİ (HAVUÇ, ŞALGAM, SARIMSAK, SOĞAN, ARPACIK SOĞAN, PIRASA VE DİĞER BENZER SEBZELER) | 6 |
01.13.23 | YAPRAKLI VEYA SAPLI SEBZELERİN YETİŞTİRİLMESİ (ENGİNAR, KUŞKONMAZ, LAHANA, KARNABAHAR VE BROKOLİ, MARUL VE HİNDİBA, ISPANAK VB.) | 9 |
01.21.05 | ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ (ŞARAPLIK, SOFRALIK VE DİĞER ÜZÜMLER) | 10 |
01.22.05 | TROPİKAL VE SUBTROPİKAL MEYVELERİN YETİŞTİRİCİLİĞİ (MUZ, HURMA, İNCİR, AVOKADO, MANGO VB.) | 6 |
01.23.02 | TURUNÇGİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ (GREYFURT, LİMON, MİSKET LİMONU, PORTAKAL, MANDALİNA VB.) | 4 |
01.24.04 | YUMUŞAK VEYA SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELERİN YETİŞTİRİLMESİ (ELMA, KAYISI, KİRAZ, AYVA, ERİK VB.) (TURUNÇGİLLER VE ÜZÜM HARİÇ) | 43 |
01.25.08 | DİĞER AĞAÇ VE ÇALI (ÇOK YILLIK BİTKİLERİN) MEYVELERİNİN VE SERT KABUKLU MEYVELERİN (YABAN MERSİNİ, KUŞ ÜZÜMÜ, KESTANE, FISTIK, ÇİLEK, AHUDUDU, CEVİZ, KEÇİBOYNUZU VB. (FINDIK HARİÇ)) YETİŞTİRİLMESİ | 119 |
01.26.02 | ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİ | 26 |
01.26.90 | DİĞER YAĞLI MEYVELERİN YETİŞTİRİCİLİĞİ (HİNDİSTAN CEVİZİ, HURMA PALMİYELERİ VB.) (ZEYTİN HARİÇ) | 3 |
01.63.06 | NİŞASTALI KÖK ÜRÜNLERİNİN AYIKLANMASI VE TEMİZLENMESİ (PATATES VB.) | 2 |
10.32.01 | KATKISIZ SEBZE VE MEYVE SULARI İMALATI (ŞALGAM SUYU, DOMATES SUYU, HAVUÇ SUYU, PORTAKAL SUYU, ELMA SUYU, KAYISI SUYU VB.) | 39 |
10.32.02 | KONSANTRE MEYVE VE SEBZE SUYU İMALATI | 23 |
10.39.01 | SEBZE VE MEYVE KONSERVESİ İMALATI (SALÇA, DOMATES PÜRESİ DÂHİL, PATATESTEN OLANLAR HARİÇ) | 51 |
10.39.04 | TUZLU SU, SİRKE, SİRKELİ SU, YAĞ VEYA DİĞER KORUYUCU ÇÖZELTİLERLE KORUNARAK SAKLANAN SEBZE VE MEYVELERİN İMALATI (TURŞU, SALAMURA YAPRAK, SOFRALIK ZEYTİN VB. DÂHİL) | 42 |
10.39.05 | DONDURULMUŞ VEYA KURUTULMUŞ MEYVE VE SEBZELERİN İMALATI (KURU KAYISI, KURU ÜZÜM, KURU BAMYA, KURU BİBER VB.) | 36 |
10.39.90 | BAŞKA YERDE SINIFLANDIRILMAMIŞ MEYVE VE SEBZELERİN BAŞKA YÖNTEMLERLE İŞLENMESİ VE SAKLANMASI (KESİLMİŞ VE PAKETLENMİŞ OLANLAR DÂHİL) | 48 |
46.17.02 | YAŞ SEBZE VE MEYVELERİN BİR ÜCRET VE SÖZLEŞMEYE DAYALI OLARAK TOPTAN SATIŞINI YAPAN ARACILAR (KABZIMALLIK VE ARACI ÜRETİCİ BİRLİKLERİ DÂHİL) | 987 |
46.31.02 | TAZE İNCİR VE ÜZÜM TOPTAN TİCARETİ | 2 |
46.31.03 | NARENCİYE TOPTAN TİCARETİ | 20 |
46.31.04 | DİĞER TAZE MEYVE SEBZE TOPTAN TİCARETİ (PATATES DÂHİL) | 1382 |
46.31.05 | ZEYTİN (İŞLENMİŞ) TOPTAN TİCARETİ | 105 |
46.31.06 | KÜLTÜR MANTARI TOPTAN TİCARETİ | 29 |
46.31.90 | DİĞER İŞLENMİŞ VEYA KORUNMUŞ SEBZE VE MEYVE TOPTAN TİCARETİ (REÇEL, PEKMEZ, PESTİL, SALAMURA VEYA TURŞUSU YAPILMIŞ OLANLAR DÂHİL) (FINDIK, İNCİR, ÜZÜM, NARENCİYE, ZEYTİN, KÜLTÜR MANTARI VE KURUYEMİŞ HARİÇ) | 65 |
47.21.01 | BELİRLİ BİR MALA TAHSİS EDİLMİŞ MAĞAZALARDA TAZE SEBZE VE MEYVE PERAKENDE TİCARETİ (MANAV ÜRÜNLERİ İLE KÜLTÜR MANTARI DÂHİL) | 481 |
47.21.02 | BELİRLİ BİR MALA TAHSİS EDİLMİŞ MAĞAZALARDA İŞLENMİŞ VE KORUNMUŞ MEYVE VE SEBZELERİN PERAKENDE TİCARETİ (TURŞULAR İLE DONDURULMUŞ, SALAMURA EDİLMİŞ, KONSERVE VE KURUTULMUŞ SEBZE VE MEYVELER VB. DÂHİL, BAKLAGİL, ZEYTİN VE KURUYEMİŞ HARİÇ) | 63 |
47.21.03 | BELİRLİ BİR MALA TAHSİS EDİLMİŞ MAĞAZALARDA ZEYTİN PERAKENDE TİCARETİ | 22 |
47.81.02 | TEZGAHLAR VE PAZAR YERLERİ VASITASIYLA SEBZE VE MEYVE (TAZE VEYA İŞLENMİŞ) PERAKENDE TİCARETİ (ZEYTİN DÂHİL, SEYYAR SATICILAR HARİÇ) | 217 |
Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum