Reklamlar

1719 İSTANBUL HAZIR GİYİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ŞİŞLİ / İSTANBUL

FİRMA DETAYI

Kuruluş Tarihi: 17.03.2015

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi, Telefon Numarası, Web Sitesi
E-posta Adresi

AdresiİNÖNÜ MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ UMAÇ APT.93/8
Posta Kodu:34373
Semt AdıPANGALTI
İlçesiŞİŞLİ
İliİSTANBUL
ÜlkesiTÜRKİYE
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-posta Adresi:
Web Sitesi:
Reklamlar


1719 İSTANBUL HAZIR GİYİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 17.03.2015 tarihinde bir Limited Şirket olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma İç Giyim Ve Aksesuarları Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Belirli Bir Mala Tahsis Edilmiş Mağazalarda İş Giysisi Perakende Ticareti (Endüstriyel Ve Mesleki Pantolonlar, Bahçıvan Tipi İş Tulumları, Binici/Külot Pantolonları, Şortlar, Takımlar, Ceketler Ve Blazerler, Vb.) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.

Meslek Grubu
(Komitesi):
(39) İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

Nace Kodu
(Sektörü):
(47.71.09) İŞ GİYSİSİ PERAKENDE TİCARETİ

(1) Kadın, erkek ve çocuk için her türlü hazır giyim ürünlerinin; pamuklu, yün, suni, sentetik dahil ve her çeşit kumaştan her türlü ürünün, özellikle, T-shirt, S-Shirt, mayo, eşofman, kazak, yelek, gömlek, pantolon, blucin, ceket, takım elbise, palto, etek, mont, pardösü, eşarp, kaşkol, fular, şapka, eldiven, kravat, çocuk eşofman, kayak giysileri, spor giysileri, forma, şort, çorap, kemer, pantolon askıları, her türlü aksesuar ile deri kürk mamul kadın erkek giyim eşyalarının ve her türlü dokuma ve dokuma ürünlerinin ithalatını, ihracatını, alımını satımını, ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. (2) Tekstil sanayinin dokuma ve örme kolunda kullanılan pamuk, yün, viskon, polyester, tiftik, sentetik, ipek, vesaire iplikler ile bunların karışımından meydana gelen karışık elyaflı ipliklerin, bu neviden ipliklerin ve her türlü hammaddelerin ithalatını, ihracatını, alımını satımını, ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. (3) Tabii, suni, sentetik, pamuk, viskon, polyester ipekli ve benzeri ipliklerden her türlü tekstil ürünlerinin ithalatını, ihracatını, alımını satımını, ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. (4) Her türlü kumaş, mefruşat ve bunlardan mamul eşya ithalatını, ihracatını, alımını satımını, ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. (5) Her türlü kozmetik, kişisel bakım ve temizlik ürünlerinin ithalatını, ihracatını, alımını satımını, ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. (6) Şirket amacı ile ilgili olarak ihracat, ithalat, imalat, dahili ticaret, fason, komisyon, taahhüt mutemetlik iç ve dış mümessillik, toptancılık ve perakendecilik, dağıtım ve pazarlama işlemleri yapabilir. Perakende satış yapmak amacı ile mağaza kiralayabilir, inşaat ve dekorasyon işlerini yaptırabilir, bayilikler verebilir, verilen bayiliklerle ilgili teminat ve rehin alabilir, üzerlerinde ipotek tesis ettirebilir. (7) Yukarıda belirtilen faaliyetleri gerçekleştirebilmek için Şirket: (a) yurt içinde veya yurt dışında uzun, orta ve kısa vadeli kredi anlaşmaları akdedebilir; (b) amaç ve mevzuu ile ilgili faaliyetleri için faydalı ve lüzumlu olan yurt içi ve yurt dışı izin, lisans, imtiyazları satın alabilir, kiralayabilir, kullanabilir, satabilir, kiraya verebilir, üzerlerinde intifa ve rehin hakları kurabilir ve benzeri hukuki tasarruflarda bulunabilir; (c) lehine ve aleyhine mülkiyet, irtifak, intifa, oturma hakkı, inşaat hakkı, gayrimenkul mülkiyet hakkı ve ayni haklar, rehin ve ipotek, ticari
Bu sayfada yer alan bilgilerin doğruluğu resmi kaynaklarla karşılaştırılıp en güncel ve en güvenilir veriler sunulmaya çalışılmaktadır. Bu sayfada firmanız hakkında daha detaylı bir tanıtım bilgisi yer almasını istiyorsanız iletişim linkini kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Ticaret Odası:İSTANBUL TİCARET ODASI
Firma Rehberleri:İSTANBUL FİRMA REHBERİ

ŞİŞLİ İLÇESİ FİRMA REHBERİ

PANGALTI SEMTİ FİRMA REHBERİ

İNÖNÜ MAHALLESİ FİRMA LİSTESİ

CUMHURİYET CADDESİ FİRMA LİSTESİ

İl Plaka No:34
İl Telefon Kodu:0212 (Avrupa) 0216 (Asya)
Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan 1719 İSTANBUL HAZIR GİYİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz.


Reklamlar


TİCARET ODALARI MESLEK KOMİTELERİ VE NACE KODLARI

Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum

Reklamlar


Reklamlar